Locals - se hit!

Älskar du att hitta på aktiviteter, vill du dela med dig av dina upplevelser, vill du dessutom möta likasinnade - och, tjäna en extra slant medan du gör detta. Bli en lokal värd, kreatör eller guide!

Skapa upplevelser

Bli en värd, kreatör och guide

VEMDu som privatperson, såväl som utbildad guide är välkomna att skapa en eller flera upplevelser smultronsites och öppna för bokning. Tanken är att du ska kunna få chansen att dela med dig av det du älskar att göra, utmana dig själv i möten med andra, samt tjäna extra pengar. Du behöver inte ha ett företag men det är helt okej om du har det.
VADSmultronsites är helt i sin linda och vi är lika spända som er på vart plattformen kommer att ta vägen. Vi har ett starkt hjärta i naturen och för de små och stora äventyren vi gör dagligdags - en grillkväll vid Ottsjön, promenad upp på Mullfjället med Jetboilern för en utomhus fika, eller en löprunda vid Ristafallet. Vi välkomnar framförallt kulturella inslag. Vi vill inspirera till en bredd av upplevelser och gärna på fler platser än i Åre.
HUR1. Logga in på smultronsites via Facebook eller email.
2. Skapa en profil så att gäster kan lära känna dig.
3. Lägg till en eller flera nya upplevelser (vissa fält är obligatoriska).
5. När din upplevelse är klar kan du skicka in den till smultronsites för godkännande.
6. Lägg till din kontoinformation för att kunna ta emot betalningar från gäster (smultronsites tar 18% i bokningsavgift, det kommer dras direkt från transaktionen - smultronsites tar endast ut en avgift när en bokning gått igenom).
7. Invänta bokningar från gäster - se till att kolla din inbox regelbundet.
8. Koordinera mötesplats och tid med din gäst.
9. Njut av en fin stund tillsammans och få betalt direkt till ditt konto.